Pobierz ofertę: Pobierz

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kilku warstwach wilgotnej ligninyNasiona przepłukać kilkukrotnie wodą i równomiernie rozłożyć na ligninie. W ciągu całej produkcji należy dbać o odpowiednią wilgotność podłoża.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: ciecierzyca, fasola Adzuki, fasola Mung, soczewica

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 6-8 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: koniczyna, rzodkiewka, kozieradka, lucerna, koper, szczypiorek

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: lucerna, soczewica, fasola Mung, rzodkiewka, kalarepa, brokuł

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: fasola Mung, soczewica, fasola Adzuki

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: rzodkiew, lucerna, fasola Mung, rzodkiewka, kozieradka

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 6-8 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: rzodkiewka, gorczyca, koniczyna, rzeżucha, szczypiorek

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 6-8 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: kozieradka, koniczyna, gorczyca, koper, szczypiorek

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: soczewica, fasola Mung, fasola Adzuki

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.Składniki: koniczyna, lucerna

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kilku warstwach wilgotnej ligninyNasiona przepłukać kilkakrotnie wodą i równomiernie rozłożyć na ligninie. W ciągu całej produkcji należy dbać o odpowiednią wilgotność podłoża.Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kilku warstwach wilgotnej ligninyNasiona przepłukać kilkakrotnie wodą i równomiernie rozłożyć na ligninie. W ciągu całej produkcji należy dbać o odpowiednią wilgotność podłoża.Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona przepłukać kilkakrotnie wodą i równomiernie rozłożyć siatce kiełkownicy. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie spryskiwać kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę.Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.Produkcja kiełków w słoikuNasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Produkcja kiełków na kiełkownicyNasiona przepłukać kilkakrotnie przegotowaną, letnią wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie spryskiwać kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę w kiełkownicy.Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.